Lidt om mig.

Jeg er dedikeret gus-mester som har til mål at udbrede kendskabet til saunakulturen.
Uanset om det skaber et aromatisk feel-good miljø, hjælper dig med at koncentrere dig under en travl arbejdsdag eller skaber et wellness-øjeblik der hjemme – med min ekspertise og lidenskab gør jeg fordelene klare, ved brugen af naturlige olier lette og tilgængelige for alle.
Jeg guider dig trin for trin, med en række kvalitetsprodukter, spændende kurser, et inspirerende samfund og meget mere.

Mine 100% rene produkter er baseret på gennemprøvede kombinationer, der er baseret på traditionel brug og videnskabelig viden. Jeg stræber efter at berige dit liv med forfriskende produkter, der kun er fremstillet af naturlige ingredienser. Ved at bruge æteriske olier og botaniske stoffer ønsker jeg, at du får den bedste oplevelse. Hver ingrediens er specielt udvalgt ud fra dets kvalitet for at understøtte en harmoniserende, afbalanceret krop og sind.

Sauna-gus.dk er et dynamisk dansk firma grundlagt af Flemming Nielsen. Min passion for wellness og æteriske olier har ført mig til at samarbejde med adskillige avancerede wellnesscentre, badelande, svømmehaller og selvfølgelig mange private kunder rundt om i Danmark, hvor jeg har indarbejdet aromaterapi for at forbedre det naturlige velbefindende.

Med mit Basis kursus i sauna-gus – “Gus-mester kursus” har jeg uddannet flere  hundrede wellnessarbejdere/Gus mestre, til at skabe sunde, naturlige oplevelser. Det er entusiasme og drivkraft, der har gjort det muligt for mig at vokse og etablere mit navn, og det vil fortsætte med at gøre, med lidenskab og glæde.

Flemming Nielsen

 Jeg uddannet klejnsmed, og har gennem en årrække arbejdet som rejsemontør inden for Pool-branchen, hvor jeg rejste rundt i Danmark, Norge og Island, med opgaver som bestod af bygning af pools, spabade, saunaer osv. hos store bandanlæg, campingpladser, samt hos private. 

Jeg har også deltaget i konkurrencer som DM og WM i sauna-gus, med bedste resultater som, Danmarks mester i klassisk sauna-gus i 2019, og igen i 2022 og 2023 blev det til en sølv medalje, og en 4. plads  ved WM i team-gus for anlæg i Polen.

Æteriske Olier

Venligst ring eller send en mail for mere information om disse produkter, nuværende tilbud eller specialdesignede muligheder

Olier

Til spa-bade har vi mange dufte på lager i 200 ml og 1L. flasker. Birk, citrus/appelsin, classic, fantasi, fersken, gran, kamille

Salt & Honning

Vi har salt i neutral og med forskellige dufte. Der er to kornstørrelser, fin og grov. Salt med disse dufte: Gran, mentol, pebermynte

Massage Olier

Vi har en bred variation af produkter som passer til enhver smag og budget. Vores mest populære produkter er vist her